Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de RVO Missievoucher.

Oranje Handelsmissiefonds

Ondernemer met een exportwens? Schrijf je t/m 2 oktober 2015 in voor het Oranje Handelsmissiefonds en maak kans op een handelsmissie en een jaar lang begeleiding door de OHMF-initiatiefnemers. Voor meer informatie en inschrijven: www.ohmf.nl. De uiteindelijke tien winnaars worden op 12 november 2015 bekendgemaakt tijdens het finale-event.

Ondernemersreis naar India

Inspiratie en orientatiereis voor Nederlandse ondernemers
Start datum: 
zondag 15 november 2015

Tussen 15 en 21 november 2015 organiseert IndiaConnected wederom een exclusieve zakelijke inspiratie & oriëntatie reis voor Nederlandse ondernemers naar India. Ditmaal staan de steden Mumbai & Bangalore op het programma.

De reis heeft als doel om ondernemers:

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending?

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities.
Via de interactieve wereldkaart ziet u in één oogopslag allerlei relevante informatie.

Oranje Handelsmissiefonds

Ondernemer met een exportwens? Schrijf je t/m 2 oktober 2015 in voor het Oranje Handelsmissiefonds en maak kans op een handelsmissie en een jaar lang begeleiding door de OHMF-initiatiefnemers. Voor meer informatie en inschrijven: www.ohmf.nl.