Holland Paviljoen tijdens Polagra Premiery

Thursday 18 January 2018
Poznań
Event dates:
18-01-2018untill 21-01-2018Poznań
Organising party: 
Phaff Export Marketing BV
Landbouwafdeling Nederlandse Ambassade in Warschau
Ministerie van Economische Zaken
Entry fee: 
Betaald
Bedrag: 
€2490 (ex. btw) voor een stand in Holland Paviljoen
Language of communication: 
English

Van 18 t/m 21 januari 2018 wordt in het Poolse Poznan de vakbeurs Polagra Premiery georganiseerd. De beurs zich richt op de agrarische sector over de gehele breedte.

Tijdens deze beurs organiseert het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in Warschau een Holland Paviljoen waaraan Nederlandse bedrijven kunnen deelnemen. De vorige editie trok ruim 43 duizend vak bezoekers uit Polen en omliggende landen.

Waarom deelnemen?​​
De Poolse landbouwsector is een van de grootste in Centraal-Europa. Het kent een landbouwareaal van ca 14,5 mln hectare. Net als in het vorige plattelandsprogramma 2007-2013 wordt ook binnen het lopende plattelandsprogramma 2014-2020 ingezet op modernisering van landbouwbedrijven en versterking van de concurrentiekracht. Dit zal een impuls geven aan investeringsplannen van agrariërs ten aanzien van machines en landbouwuitrusting om de concurrentiekracht en productiviteit versterken. Beurzen vormen voor hen belangrijke momenten om zich hierop te oriënteren.

Type of activity: 
Country (location of the event): 
Polen
Region: 
Europa