Business opportunities

IFC/Wereldbank opent TechEmerge Health Brazil programma voor innovatieve bedrijven in de zorg om een pilot project te starten in Brazilië

De International Finance Corporation (IFC), onderdeel van de World Bank Group, lanceert in februari het TechEmerge Health Brazil programma. Nederlandse tech bedrijven in de zorgsector met internationale ambities kunnen zich inschrijven voor dit market access programma en in aanmerking komen om een pilotproject gefinancierd te krijgen.

Lees meer...
Volledig vernieuwing van het Tyra-veld

'De grootste investering in de Deense Noordzee ooit'. Dat zegt CEO van Mærsk Oil A/S, Gretchen Watkins, over het project dat de installaties van het Tyra-veld volledig moet vernieuwen – een investering van rond de 2,8 miljard euro.

Lees meer...
Holland Business Lounge – Paviljoen
Source: 
Country : 

De 28e editie van Pollutec, Frankrijks belangrijkste internationale milieutechnische beurs, vindt plaats in Lyon van 27 tot 30 november. Gedurende 4 dagen biedt Pollutec een overzicht op uitrusting, technologie en diensten op het vlak van milieubehandeling.

Lees meer...
Nieuw te bouwen vliegveld in Sydney biedt kansen voor Nederlandse aerospace industrie

Kingsford Smith Airport (Sydney Airport) bereikt in mid-2030 de maximale capaciteit. Voor verdere uitbreiding is geen ruimte. Western Sydney Airport (WSA) is naar verwachting in 2026 gereed en wordt het 2e vliegveld van Sydney. WSA ligt ongeveer 40 km ten westen van het centrum. Voor dit EUR 4,2 mld kostende project zijn onlangs de eerste tenderpakketten bekend gemaakt.

Lees meer...
Kansen op deze omvangrijke markt

De Franse bevolking vergrijst. Er verschijnen steeds meer aangepaste producten op de markt en diensten, gericht op senioren, worden sterkt ontwikkeld. De behoeften van de steeds ouder wordende bevolking biedt mogelijkheden op het gebied van economie, technologie en industrie.

Lees meer...
Sector: 
Country : 

De Spaanse Ontwikkeling- en Investeringsmaatschappij IASAF heeft recentelijk een financieringsbudget aangekondigd. Projecten die in aanmerking komen kunnen divers van aard zijn, maar dienen in onderstaande categorieën te vallen.
• Industrieel onderzoek
• Experimentele ontwikkeling
• Organisatorische Innovatie*
• Proces innovatie*

Lees meer...
Dam monitoring en tailingsmanagement in Minas Gerais

Bent u actief in dam monitoring en tailingsmanagement? Het NBSO (Netherlands Business Support Office) Brazilië nodigt Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan een seminar op 24, 25 en 26 januari 2018 in Belo Horizonte in de Braziliaanse deelstaat Minas Gerais.

Lees meer...
Rail & Road investments

De Nordics investeren aanzienlijk in nieuwe projecten en onderhoud van wegen en spoorwegen en verwelkomen buitenlandse aanbieders. Dit factsheet geeft een beknopt overzicht van de geplande investeringen in de verschillende landen inclusief verwijzingen naar lokale contactpersonen en nuttige links voor meer achtergrondinformatie. Het document is in het Engels.

Lees meer...

Pages