Reports

Mega-metropool biedt kansen voor Nederlandse expertise
Country: 
Year published: 
2018
Sector: 

Wuhan is één van de miljoenensteden in het Chinese achterland die barst van het potentieel. De stad is de enige metropool in Centraal-China en is een belangrijke nationale en een opkomende internationale transporthub. klap zowel het commerciële, industriële en innovatieve centrum van Centraal-China.

Lees meer...
Baden-Württemberg, Beieren en Hessen

Wilt u met uw bedrijf op de Zuid-Duitse markt aan de slag of meer weten over de kansen die er liggen? Ter ondersteuning van de Nederlandse bedrijven die in Zuid-Duitsland aan de slag willen, heeft het consulaat-generaal in München samen met de Netherlands Business Support Offices (NBSO's) Frankfurt en Stuttgart en de Nederlandse ambassade in Berlijn een kansenrapport voor u samengesteld.

Lees meer...

The maritime sector contributed about 8% to the national GDP in 2016. Moreover, Vietnam is currently the 2nd largest in ASEAN and ranks 5th in the world for shipbuilding. The government has declared the maritime sector one of its priorities and is investing in increasing its output capacity as well as the technology level of the sector.

Lees meer...
Q3 2017
Country: 
Year published: 
2018
Sector: 

In Q3 2017 the Economic Activity Indicator (EAI) slightly fell to 0.22 but remained strong due to the long-term component which proceeded to its record high since 2007. The cyclical position declined somewhat in line the cyclically lower level of the leading growth indicator for the euro area. More on these issues could be found in the publication attached.

Lees meer...
Business opportunities for the Netherlands
Publisher: 
Year published: 
2017

Er zijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de energiesector in Texas. Zo beschikt de staat over een eigen energienetwerk en zijn er volop kansen voor duurzame energie. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de verschillende energiesectoren en de kansen daarin voor Nederlandse bedrijven.

Lees meer...
Ontwikkelingen in de haven en kansen voor Nederlandse bedrijven

Houston is een van de grootste petrochemische sectoren in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika. De afgelopen jaren is het aantal investeringen in de petrochemische sector enorm toegenomen dankzij de toegang tot goedkope en continue beschikbare grondstof uit de schalievelden in Texas.

Lees meer...
Investment Opportunities in the Maritime Sector 2017

The recent $5.25 billion Panama Canal expansion has tripled its capacity and changed the way shipping lines navigate their global shipping routes. The expansion of the Canal has led to the establishment of new projects in the maritime sector, thus creating business opportunities for Dutch companies.

Lees meer...

Pages