Amsterdam India Business Journey

Start datum: 
zondag 13 november 2016

Reis met de Metropoolregio Amsterdam en IndiaConnected naar India. Ontmoet potentiële zakenpartners en verken de mogelijkheden voor uw bedrijf in het Indiase zakencentrum Mumbai en smart city Pune.
Elk jaar neemt IndiaConnected een mooie groep bedrijven mee op een inspirerende, leerzame en bovenal pragmatische zakenreis naar India. Dit jaar organiseren we de Ondernemen in India reis in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam. De delegatie zal onder leiding staan van Jaap Bond, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland.

IMTS & Industrial Supply

Holland Paviljoen
Start datum: 
maandag 12 september 2016

Koninklijke Metaalunie organiseert voor het Nederlandse bedrijfsleven een Holland paviljoen op de International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2016. Een initiatief van Metaalunie in samenwerking met het Nederlands Consulaat in Chicago. IMTS 2016 is voor de Nederlandse High Tech Systemen & Materialen (HTSM) sector een strategisch belangrijke beurs. Het Programma Strategische Beurzen ondersteunt de aanwezigheid op deze beurs, zodat de Nederlandse metaalsector zich goed kan neerzetten. IMTS is de grootste industriële beurs van de Verenigde Staten en één van de grootste ter wereld.

Unieke Metaalunie oriëntatiereis naar Chicago

met bezoek aan beurs IMTS
Start datum: 
zaterdag 10 september 2016

Overweegt u zaken te doen in de VS? Neem dan deel aan de 5 daagse Metaalunie oriëntatiereis naar Chicago. Met max. 20 deelnemers bezoeken we o.a. de IMTS. Deze grote industriële beurs is de plek om snel een goed beeld te krijgen van de status van de Americaanse industrie. Daarnaast staan op het programma bezoeken aan het Digital Innovation Centre, industriële MKB bedrijven en organiseren we netwerkmomenten samen met het Nederlands consulaat en de Nederlands Americaanse kvk om uw netwerk uit te breiden.

Missievouchers

Wilt u als startende exporteur een (nieuwe) buitenlandse markt gaan verkennen? Heeft u behoefte aan meer inzicht, contacten en een daadwerkelijke oriëntatie op een voor u, nieuwe markt? En heeft daarom u het plan om deel te nemen aan een meerdaagse uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de RVO Missievoucher.

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities.
Via de interactieve wereldkaart ziet u in één oogopslag allerlei relevante informatie.

Unieke Metaalunie oriëntatiereis naar Chicago

met bezoek aan beurs IMTS

Overweegt u zaken te doen in de VS? Neem dan deel aan de 5 daagse Metaalunie oriëntatiereis naar Chicago. Met max. 20 deelnemers bezoeken we o.a. de IMTS. Deze grote industriële beurs is de plek om snel een goed beeld te krijgen van de status van de Americaanse industrie.