MAC Fruitattraction 2018

Saturday 08 December 2018
Egypte
Caïro
Event dates:
08-12-2018untill 10-12-2018 - Egypte - Caïro
Organising party: 
IFP Group
Entry fee: 
Gratis
Language of communication: 
English

Mac Fruit Attraction is het nieuwe internationale platform voor de AGF-sector dat voortkomt uit de samenwerking tussen CESENA FIERA en IFEMA, de organisatoren van beurzen die Italië en Spanje vertegenwoordigen, de belangrijkste producenten en exporteurs van groenten en fruit. Mac Fruit Attraction 2018 vindt plaats in Cairo van 8 -10 december 2018 als onderdeel van FOOD AFRICA, na een akkoord bereikt met de IFP Group, de grootste exploitant van de handelsbeurzen aldaar.

Mac Fruit Attraction biedt een uniek portaal aan internationale belanghebbenden in de groente- en fruitsector om immense zakelijke kansen te bieden op de Egyptische en Afrikaanse markten.
Nu, in zijn derde jaar, blijft deze internationale vakbeurs bruggen slaan tussen producenten, leveranciers en kopers van vers fruit en groenten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Momenteel inventariseren wij of er interesse is in Nederlands collectief, dit kan zijn voor bezoek dan wel deelname. Voor meer informatie: Intraservice, muriel@intraservice.nl, 0031180321346

Type of activity: 
Country (location of the event): 
Egypte
Region: 
Afrika