Spanje

Expotural

Deze vakbeurs gewijd aan platteland, natuur en avontuurlijk toerisme, heeft een rijk gevarieerde nationale en internationale selectie van bergbestemmingen over de hele wereld.

IBTM World

Van 26 tot en met 28 november vindt in Barcelona het toonaangevende evenement voor de vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen industrie plaats: IBTM World. Het congres biedt drie inspirerende dagen vol business, networking en education voor een gemeenschap van internationale leveranciers en kopers.

Smart City Expo World Congress

In november vindt het Smart City Expo World Congress plaats in Barcelona. Smart City presenteert zich als innovatief platform voor gemeenschappelijke stedelijke actie en is dé ontmoetingsplek voor overheden, bedrijven, entrepreneurs, onderzoekscentra en "steden".

VM World Europe

Van 4 tot en met 7 september vindt in Barcelona VMworld Europe plaats. VMworld is een IT evenement voor cloud infrastructure en professionals binnen de digital workspace technology. De beurs staat in het teken van expert insights, innovatie, en het leren van nieuwe vaardigheden voor zakelijk succes.

Gartner ITxpo

Gartner Symposium/ITxpo is de belangrijkste bijeenkomst van CIO’s en senior IT specialisten, waar jaarlijks de nieuwste wereldwijde trends op het gebied van IT en business besproken worden. Het totale aantal bezoekers ligt op meer dan 24.000 bezoekers, waarvan 7.000 CIO’s.

Blockchain World Expo

Als onderdeel van de Internet of Things Solutions World Congress zal het evenement Blockchain World Expo (BWE) georganiseerd worden in samenwerking met Blockchain Ecosystem Network.

IoT Solutions World Congress

Van 29 tot en met 31 oktober vindt in Barcelona het IoT Solutions World Congress plaats. De eerste editie van IOTSWC in 2016 telde 172 exposerende bedrijven en meer dan 8.000 bezoekers uit 70 landen. Dit jaar worden er meer dan 10.000 aanwezigen verwacht.

Barcelona Meeting Point

Van 17 t/m 20 oktober vindt in Barcelona de 23e editie van het Barcelona Meeting Point plaats. Dit evenement is de enige internationale en professionele onroerend goed vakbeurs in Spanje.

Sonar+D

Van 17 t/m 20 juli vindt in Barcelona het evenement Sónar+D plaats. Sónar+D is een internationale conferentie met een interdisciplinaire insteek. De drie dagen staan in het teken van interactie tussen professionals uit de creatieve, technologische en culturele industrie.

SIL 2019 (Salón Internacional de la Logística

Van 26 tot en met 28 juni vindt in Barcelona de International Logistics and Material Handling Exhibitie (SIL) plaats. SIL is dé beurs van Zuid-Europa en de mediterrane landen waar in drie dagen de complete Supply Chain bij elkaar wordt gebracht.

Pages