Landeninformatie (export)

Dealing With Your Arab Business Partners

Deze workshop is bedoeld voor sales- en projectmanagers die opereren in Saoedi-Arabië, Iran, de Golfstaten of een van de andere landen in het Midden-Oosten. Of u nu nieuw bent in het Midden-Oosten of al ruime ervaring hebt, u zult er baat bij hebben.

InteliFresh 2019

From garden to market

Na het succes van 2018, organiseert InteliAgro op 22 februari 2019, ondersteund door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, InteliFresh! Deze tweede editie van InteliFresh is onderdeel van AGRA International Fair, een van de grootste economische evenementen in Zuidoost-Europa voor de agribusiness.

3 maart: Handelsmissie naar Pakistan

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Islamabad organiseert de NEC in opdracht van de RVO (RVO.nl) en i.s.m Sprout Economics en VetEffecT deze activiteit naar Pakistan:

CvO, Eur.1 en factuurverklaringen

Praktische workshop over Oorspro

Bij het verzenden van goederen over onze landsgrenzen heb je om uiteenlopende redenen een oorsprongsdocument nodig.
Zo’n Certificaat van Oorsprong bevat alle relevante informatie die nodig is om de oorsprong voor een product aan te duiden.

Succesvoller ondernemen in Duitsland

event van evofenedex, DNHK en Re

Anticipeer op de Duitse manier van zakendoen en verhoog je rendement uit de Duitse markt! Het Duitsland event is een initiatief van evofenedex, DNHK en Regina Coeli, gericht op decisionmakers en business developers voor de Duitse markt.

Bijeenkomst handelsverdrag EU en Japan

Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Japan? Dan heeft u vast gehoord dat de Europese Unie en Japan onlangs de Economic Partnership Agreement (EPA) hebben afgesloten. Wilt u hier meer over weten?

Vooraankondiging: Holland Paviljoen M&O Paris

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt.

GCC SUPPLY CHAIN & LOGISTICS EXPO &CONFERENCE

Werkt u binnen de sector GCC supply chain en logistiek of bent u geïnteresseerd in deze sector, dan wil ik u bij deze uitnodigen om deel te nemen aan deze geweldige expositie die plaats vindt in oktober 2019 in de hoofdstad van Oman, Muscat.

Pages