Agri/Food (topsector)

7 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agricultur

Dit jaar vindt de 37e editie plaats van de Saudi Agriculture exhibition. Vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business zijn aanwezig, zoals agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi Arabië en de rest van de regio zijn aanwezig.

Connecting the StartupDelta, tel Aviv

for Corporate Venture, Startups/

The participants of this Business & innovation Trade Mission are part of the convoy of StartupDelta, headed by Prince Constantijn van Oranje.

Road2theGulfXL: zakendoen in de Golfstaten

Heeft u de ambitie om te ondernemen in de Golfstaten? En wilt u weten welke kansen er zijn voor Nederlandse ondernemers? Kom op donderdag 13 september naar de Road2theGulfXL in Nieuwegein.

Holland Paviljoen Internationale Grüne Woche

Bent u geïnteresseerd in het betreden van de Duitse markt en wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten?

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen AgraMe

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is een grote handelsbeurs binnen haar sector in de MENA regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

AgroShow Bednary

Holland Paviljoen - bodem verbet

Gezamenlijk Holland Paviljoen opgezet door verschillende Nederlandse bedrijven die actief zijn in de verkoop van bodem verbeterende producten, mest en bodemadvies. Nederland zal hier duidelijk worden gepositioneerd en de bezoekers kunnen kennismaken met de Nederlandse producten en kennis rondom het thema bodem.

Pages