Agri/Food (topsector)

InteliFresh 2019

From garden to market

Na het succes van 2018, organiseert InteliAgro op 22 februari 2019, ondersteund door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, InteliFresh! Deze tweede editie van InteliFresh is onderdeel van AGRA International Fair, een van de grootste economische evenementen in Zuidoost-Europa voor de agribusiness.

3 maart: Handelsmissie naar Pakistan

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Islamabad organiseert de NEC in opdracht van de RVO (RVO.nl) en i.s.m Sprout Economics en VetEffecT deze activiteit naar Pakistan:

9 september: Sahara Agricultural Exhibition

9 september: Sahara Agricultural

De twee beursorganisaties EXPO en Informa bundelen hun krachten om de 32e editie van Sahara Agricultural in Egypte tot de grootste tot nu toe te maken. Dit is HET platform om de markten in Noord Afrika te bewerken. Dit jaar zal er met een Holland inzending speciale focus op de aardappelsector zijn.

Handels missie akkerbouw en melkveehouderij

Handels missie melkveehouderij en akkerbouw naar Centraal en West Oekraïne. Tijdens deze missie zullen we meerdere akkerbouw en melkveehouders bezoeken. Zowel Nederlandse investeerders, Denen en Oekraïners, de nadruk zal liggen op de mogelijkheden tot investeren en handel.

Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradesh

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

Handelsmissie Bio Food Zuid-Duitsland

Zuid-Duitsland is een markt met kansen. Rond 33% van de Duitse bevolking woont in Zuid-Duitsland met behoefte aan kwalitatieve, duurzame en hoogwaardige producten. Van 4-5 juni 2019 organiseren wij i.s.m. het Consulaat-Generaal van Nederland in München, een fact finding missie naar Zuid-Duitsland.

Impact Investment Trip Rwanda & Oeganda

Ontdek investeringsmogelijkheden

Deze 7-daagse trip naar Rwanda en Oeganda staat in het teken van het ontmoeten van ondernemers en het leren kennen van het investerings ecosysteem in Oost-Afrika.

19 juni: Agritec Africa Nairobi, Kenia

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Agritec Africa 2019 in Nairobi. Deze beurs, met de focus op agricultuur, zuivel en veehouders en hortitechniek, biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Keniaanse inkopers.

Handelsmissie landbouw Pakistan

Wist u dat Pakistan het vijfde land van de wereld is qua bevolkingsomvang en dat de middenklasse er groter is dan in het Verenigd Koninkrijk en Italië samen?

Pages