Textiles & Clothing

Ventura Future

Following a successful first edition, Ventura Future returns next year to the Milan Design Week (9 to 14 April 2019) at a brand-new central location for a new event. And it’s packed full of revolutionary, innovative and ground-breaking design focused on future visions.

Handelsmissie Guangzhou, China & Hong Kong

Bent u een vrouwelijke ondernemer met internationale ambitie en wilt u uw kansen verkennen in China en Hong Kong? Ga dan met ons mee van 20 t/m 26 november aanstaande naar Guangzhou (China) en Hong Kong.

November: 4e Istanbul Design Week

De design events zijn onderdeel

Het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Istanbul (C-G) organiseert een reeks van design events tussen 20 september -20 november met als thema “Co-designing Our Public Space”.

Dutch Design Lounge op de Biënnale Interieur

De creatieve sector behoort tot de topsectoren waarin Nederland zich internationaal onderscheidt. Om deze reden maken de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in België en de NEC zich hard om Dutch Design onder de aandacht te brengen in België.

Cursus/ training Succesvolle beursdeelname

13 december: Cursus/ training Su

Volgend op de succesvolle cursussen “Beursdeelname en Beursbezoek” van de afgelopen jaren, zullen er dit najaar 3 nieuwe cursusdagen met nieuwe onderdelen worden georganiseerd in Zwolle (13 december), en daarnaast in Amersfoort (2 oktober) en Eindhoven (6 november).

Handelsmissie Brazilië

Brazilië behoort samen met Rusland, India en China tot de BRIC-landen en heeft sinds de eeuwwisseling van de twintigste naar de eenentwintigste eeuw een sterke economische opmars gemaakt. De verwachting is dat deze landen op de lange termijn de aanvoerders zullen worden van een nieuwe economische wereldorde.

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor Sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

NIDV-Symposium

Het Symposium van en voor de Ned

Het jaarlijkse NIDV-Symposium is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

MOMAD Shoes

Internationale vakbeurs voor Sch

MOMAD Shoes, de internationale vakbeurs voor schoenen en accessoires in Spanje is de meest toonaangevende beurs waar diverse Spaanse en internationale bedrijven presenteren tijdens de beurs hun nieuwste collecties.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs, Bisutex vindt in 2019 vindt plaats van 6 februari t/m 10 februari in Madrid. De beurs vindt twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Pages