10-12 november ’20: FHC Shanghai – Unieke kans!

dinsdag 10 november 2020

Shanghai

Organisator

Nederlandse Export Combinatie (NEC)

Entreekosten

3.495,00 EUR

Evenement data

Van 10 november 2020 09:00 Tot 12 november 2020 17:00

Chinese inkopers uw samples laten proeven en ervaren op de grootste F&B beurs voor China – de FHC Shanghai. Dat kan nu, zonder dat u hiervoor de grens over hoeft.

China draait weer als voorheen en na de coronacrisis is er nog meer vraag ontstaan naar kwalitatief goede en betrouwbare producten uit Europa. Iedereen staat te trappelen om na deze moeilijke tijd de zaken weer op te bouwen. Alleen kunnen wij nog niet fysiek afreizen naar China. Geen nood. Om hier op in te spelen hebben wij met de organisatie van de FHC Shanghai een uitgelezen mogelijkheid ontwikkeld om uw kansen voor 2021 te pakken en uw export naar China uit te breiden.

FHC China wordt ook wel vergeleken met de SIAL en Anuga van Europa. Het is de voornaamste F&B-beurs in China voor retail en out of home-producten en vormt de toegangspoort naar China! Alle takken uit de voedselindustrie komen hier samen en het brengt je direct in contact met Aziatische/ Chinese importeurs en distributeurs.

Wij laten de inkopers op de beurs uw producten ruiken, voelen en proeven! Verkopen en inkopen zoals dit zou moeten zijn! Meer weten over het pakket dat wij u kunnen bieden om nu stappen te zetten in China? Mail naar daan@nec.nl of bel 033-433 0131

Ga naar website Je verlaat deze website