Africa Business Dialogue 2023

donderdag 8 juni 2023

CORPUS Congress Centre Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Pretoria Nederlandse ambassade in Abuja Nederlandse ambassade in Nairobi Nederlandse ambassade in Rabat Nederlandse ambassade in Caïro

Evenement data

Van 8 juni 2023 09:00 Tot 8 juni 2023 17:00

Business is booming in Afrika! Ziet u ook kansen in de opkomende markten in Afrika? Op 8 juni 2023 vindt de Africa Business Dialogue plaats. Meld u aan!

Waarom deze Africa Business Dialogue?

De groeiende afzetmarkten van Afrika creëren steeds meer kansen voor Nederlandse exporterende ondernemers, zeker als het gaat om duurzame goederen. Er is nu al veel vraag naar Nederlandse producten, machines, diensten en kennis.

Zakendoen in Afrika vergt wel een goede voorbereiding. Deze Africa Business Dialogue geeft u de handvatten die u nodig heeft voor goed zakendoen in Afrika. De sessies zijn deels Engelstalig.

De Africa Business Dialogue is een jaarlijks terugkerend evenement over het zakendoen in Afrika. Dit jaar is er meer ruimte om te netwerken.

Voor wie is de Africa Business Dialogue interessant?

  • Voor startende bedrijven op de markt: bedrijven die interesse hebben om hun business uit te breiden naar, of te veranderen binnen Afrika.
  • Voor de ervaren exporteur: ondernemingen die al exporteren en kansen zien in Afrika of overwegen ook naar nieuwe markten te exporteren.

Wat levert dit evenement u op?

  • U hoort welke kansen er in Afrika liggen in de sectoren tuinbouw, duurzame energie, circulaire economie en life science & health (LSH).
  • U krijgt concrete kansen te horen in opkomende markten als Egypte, Marokko, Senegal, Kenia, Ghana, Ivoorkust, Nigeria en Zuid-Afrika.
  • U krijgt tips hoe RVO en de ambassades in Afrika u kunnen steunen bij uw export.
  • U krijgt insidertips over de cultuur van zakendoen in Afrika.  
  • U krijgt helder uitgelegd wat Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO) inhoudt.
  • U heeft een uitstekende kans om te netwerken.
Ga naar website Je verlaat deze website