Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2023

donderdag 30 maart 2023

New Babylon Anna van Buerenplein 41a, Den Haag

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken

Evenement data

Van 30 maart 2023 10:00 Tot 30 maart 2023 14:30

Bent u internationaal ondernemer en wilt u uw exportmarkt uitbreiden? Heeft u vragen over het handelsklimaat of de cultuurverschillen? Of heeft u andere landspecifieke vragen? Bezoek dan de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie op 30 maart in Den Haag.

Op de Bedrijvendag staan meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal klaar om samen met u uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen. Zij helpen u graag om uw internationale droom waar te maken!

Informatiemarkt

Ook de adviseurs van onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF), Atradius Dutch State Business (DSB), Invest International, NLinBusiness en Trade and Innovate NL staan voor u klaar op de informatiemarkt. Bij het steunpunt IMVO kunt alles te weten komen over Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ga naar website Je verlaat deze website