Business Day Frankrijk 2021 - Agrofood, HighTech Systems and Materials, Life Science & Health

donderdag 25 november 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Trade and Innovate NL

Evenement data

Van 25 november 2021 09:00 Tot 25 november 2021 17:00

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Frankrijk of doet u daar al zaken mee? Meld u dan aan voor de online Business Day Frankrijk op 25 november 2021 en ontdek wat dit land uw bedrijf (nog meer) kan bieden. We gaan focussen op uw zakelijke kansen in Noord-Frankrijk op het gebied van Agrofood, HighTech Systems and Materials (HTSM) en Life Science & Health.

Tijdens het online event maakt u kennis met experts en professionals uit Frankrijk en Nederland en hoort u meer over het zakendoen in Frankrijk. Meld u nu aan en reserveer een plek in uw agenda voor dit unieke evenement!

Volop kansen in Noord-Frankrijk

Met een exportmarkt van € 40 miljard per jaar, is Frankrijk al lange tijd een van de belangrijkste zakenpartners van Nederland. Vooral Noord-Frankrijk is interessant voor Nederlandse ondernemers. Niet alleen door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland en de zeer goede infrastructuur, maar ook doordat er mooie zakelijke kansen ontstaan door de investeringen van de lokale overheid.

De sectorstudie Noord-Frankrijk laat zien waar de concrete kansen zijn voor Nederlandse ondernemers. Frankrijk – in het bijzonder de Hauts-de-France regio – biedt Nederlandse ondernemers volop kansen in bijvoorbeeld Agrofood, Life Science & Health en HTSM. Ook duurzame mobiliteit en eHealth zijn een bron van zakelijke mogelijkheden. Laat u hierover informeren tijdens de Business Day Frankrijk.

Kom naar de presentatie van het kansenrapport Noord-Frankrijk en ontdek waar uw zakelijke kansen liggen.

Ga naar website Je verlaat deze website