Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea 2020

maandag 17 februari 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Rotterdam Partners InnovationQuarter Brainport Eindhoven OostNL

Evenement data

Van 17 februari 2020 10:00 Tot 19 februari 2020 17:15

Wilt u zakendoen in Japan, Taiwan en/of Zuid-Korea? Of doet u al zaken in een van deze landen en wilt u ook uitbreiden naar een van de buurlanden? En heeft u informatie nodig om de juiste stappen te kunnen zetten? Kom dan van 17 tot en met 19 februari naar deze Business Week en krijg antwoord op uw vragen.

De Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea brengt een enorm netwerk van specialisten uit deze landen bijeen. Het is hét moment voor Nederlandse bedrijven om relevante kennis op te doen van de lokale markten in deze landen. U kunt ervaringen uitwisselen, contacten leggen en tips krijgen van andere ondernemers.

Programma

De dagen staan in het teken van specifieke sectoren die in deze regio's sterk zijn vertegenwoordigd. Het programma bestaat uit plenaire sessies, break-outsessies en netwerkborrels.

Er zijn diplomatieke vertegenwoordigers aanwezig van de innovatie-, handels- en landbouwafdelingen van de ambassades in Japan en Zuid-Korea en het Netherlands Trade and Investment Office in Taiwan. U kunt hen ontmoeten tijdens een-op-eengesprekken. Ook zijn er vertegenwoordigers van de regionale partners Rotterdam Partners, Brainport Eindhoven en Oost NL aanwezig.

Ga naar website Je verlaat deze website