DEELNAME ANDESCO CONGRES 2021 - COLOMBIA

dinsdag 12 oktober 2021

Organisator

Holland House Colombia

Evenement data

Van 12 oktober 2021 15:00 Tot 15 oktober 2021 19:00

Het jaarlijkse Andesco Congres staat te boek als het platform waar de beslissingnemers uit de Colombiaanse publieke sector (nationaal, regionaal en lokaal) hun huidige en toekomstige leveranciers in de water-, waste- en energiesector ontmoeten. Dit jaar is Nederland gastland op het Congres.

Andesco is de Colombiaanse Associatie van Nutsbedrijven. 92% van de Colombiaanse nutsbedrijven, goed voor 7% van het BNP, neemt actief deel aan het Congres. Bedrijven als EPM, ISA, Acueducto de Bogotá, Celsia, EMCALI, Veolia, Enel en Promigas onderhouden goede banden met Nederland.  De volgende editie van het Congres vindt plaats van 12 t/m 15 oktober. Netherlands Water Partnership (NWP) en Holland House Colombia organiseren in samenwerking met RVO en de Nederlandse Ambassade in Colombia een veelzijdige, digitale deelname. De watersector staat centraal, maar de link richting aanverwante sectoren als afvalmanagement, energie, ICT en circulaire economie wordt uitdrukkelijk gemaakt.

Hybride vorm
Het Congres met de daaraan gekoppelde beurs zal in hybride vorm plaatsvinden. Meer en meer wordt internationaal gekozen voor dit format, waarbij de kracht van fysiek en virtueel met elkaar wordt gecombineerd. Holland House Colombia zal in Cartagena aanwezig zijn. Maximaal 10 Nederlandse bedrijven kunnen digitaal deelnemen. Via het virtuele paviljoen met individuele stands, academische agenda en netwerkmomenten, wordt gezorgd voor een effectieve deelname zonder dat reizen nodig is. Andesco heeft in 2020 tijdens de vorige editie, met ruim (online) 5.000 deelnemers, bewezen dat het hiertoe in staat is.

Groeiende vraag naar Nederlandse kennis en technologie
Colombia biedt Nederlandse bedrijven legio kansen. Het Andesco Congres is daarmee interessant voor een brede doelgroep. Bedrijven zoals EPM zijn al jaren afnemer van Nederlandse oplossingen. Van innovatieve Nederlandse MKB-bedrijven tot aan gerenommeerde kennisinstellingen. De deelname zal zich centreren rondom de volgende thema`s die als kansrijk zijn aangemerkt:

 • Stimulering van technologische innovatie in de stedelijke omgeving: o.a. waterzuiveringsinstallaties, efficiënter watergebruik.
 • Betere watervoorziening in de rurale gebieden via decentrale systemen.
 • Bescherming van waterbronnen.
 • Verbetering van de kwaliteit en dekkingsgraad van drink- en afvalwaterzuivering.
 • Implementatie van betere meet- en controlesystemen.
 • Innovatieve technologieën, concepten en oplossingen voor afvalverwerking, duurzame energie, energie efficiëntie, waterstof en circulaire bouw.

Nederland Paviljoen

Als Nederlandse deelnemer krijgt u onder andere: 

 • Een individuele digitale stand in ons prominente Nederland Paviljoen, als gastland van het Congres, inclusief de mogelijkheid om meerdere vertegenwoordigers in te zetten en bedrijfslogo, video's, productcatalogi en bedrijfspresentaties te tonen.
 • Presentatie door uw bedrijf in de academische agenda van het Congres.
 • Deelname aan het B2B matchmaking platform, om vooraf zoveel mogelijk ontmoetingen met de naar verwachting +6.000 Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse deelnemers te plannen. In het huidige economische tij, zijn de nutsbedrijven en publieke sector meer dan ooit een mogelijke klant en opdrachtgever voor Nederlandse oplossingen. Juist deze groep zal sterk vertegenwoordigd zijn.
 • Holland House Colombia zal elk van de Nederlandse deelnemers ondersteunen bij het selecteren en verkrijgen van afspraken met de meest relevante Colombiaanse counterparts.
 • Uw bedrijf wordt opgenomen in de beurscatalogus en het marketingmateriaal.
 • Collectieve kick-off en webinar / workshop voor Nederlandse deelnemers, met belangrijke Colombiaanse Water & Environmental en Circular Economy stakeholders.
 • De mogelijkheid om contacten te leggen met relevante beslissers, beïnvloeders en financiers zoals de Wereldbank, IADB en CAF.
 • Continue ondersteuning van NWP en Holland House Colombia om uw stand aan te passen en uw matchmaking-agenda te optimaliseren. Daarnaast zal Holland House Colombia op locatie de juiste partijen voor uw bedrijf aanspreken.

 Dankzij de steun van RVO bedraagt het deelnamebedrag slechts €500,- per bedrijf.

Indien u geïnteresseerd bent in deelname of meer informatie wenst, neemt u contact op met Milagros Sosa, m.sosa@nwp.nl of Jan Willem van Bokhoven, jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com.

Aanmelden voor deelname? Dat kan via deze link: https://share.hsforms.com/1eDHifOfWQWywXw0SOdiOkA4w6nv

Ga naar website Je verlaat deze website