Digital Marketing in China

donderdag 3 juni 2021

Organisator

World Horti Center NLinBusiness

Entreekosten

29,00 EUR

Evenement data

Van 3 juni 2021 15:00 Tot 3 juni 2021 17:15

Op donderdag 3 juni organiseren World Horti Center en NLinBusiness gezamenlijk een evenement waarbij we je alles vertellen over de snelle ontwikkelingen van digitalisering en e-commerce en het belang van een online presence in China.

Koop hier je ticket!

Waar gaat het over?

Tijdens het evenement gaan onze gastsprekers in op de verschillen tussen Nederland en China op het gebied van digitalisering en e-commerce. Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op online marketing voor bedrijven die grond willen krijgen binnen de Chinese markt of hun Chinese doelgroep willen uitbreiden. Hier wordt in het bijzonder aandacht besteedt aan WeChat campagnes in het kader van het halen van commerciële doelstellingen.

Dus doe je zaken in China en ben je benieuwd wat de meest effectieve manier is om met jouw doelgroep in contact te komen of blijven? Of ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing? Dan is dit evenement perfect voor jou!

De sprekers

  • Jim Koop - Manager International Operations World Horti Center

Jim vertelt over de internationale strategie van World Horti Center en hoe deze van waarde kan zijn voor de BV Nederland.

  • Rianne Hensen - Business Development Manager NLinBusiness

Rianne vertelt over wat NLinBusiness voor het Nederlandse bedrijfsleven kan betekenen en hoe internationaal ondernemen makkelijker wordt.

  • Ed Sander - Mede-oprichter ChinaTalk

Ed spreekt tijdens dit event over de verschillen tussen Nederland en China op het gebied van digitalisering en e-commerce. De kansen, trends, het landschap en marktstructuur van dit digitale landschap komen aan bod. Daarnaast trekt Ed de belangrijkste lessen uit de manier waarop China e-commerce bedrijft.

  • Thijs van der Toom - Mede-oprichter NextPortChina

Tijdens dit event gaat Thijs specifiek in op online marketing voor bedrijven die grond willen krijgen binnen de Chinese markt of hun Chinese doelgroep willen uitbreiden. Daarnaast besteed hij specifiek aandacht aan WeChat, een kansrijk platform om in contact te komen met de Chinese doelgroep.

Koop hier je ticket!

Ga naar website Je verlaat deze website