Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek

maandag 23 november 2020

Organisator

IHK Mitterer Niederrhein

Evenement data

Van 23 november 2020 09:00 Tot 26 november 2020 18:00

Oude vrienden, nieuwe zakelijke mogelijkheden

De regio Niederrhein en Nederland zijn op een heel bijzondere manier met elkaar verbonden. Culturele en familiebanden tussen de twee buren bestaan al eeuwen. Dit geldt ook voor de economische contacten. Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland - alleen China leverde het afgelopen jaar meer producten aan de Bondsrepubliek Duitsland. Aan de andere kant heeft Nederland de 4e plaats als afzetmarkt voor Duitse producten achter de Verenigde Staten, Frankrijk en China.

So far so good. Maar het onbenutte potentieel voor samenwerkingsmogelijkheden tussen bedrijven aan beide zijden van de grens is nog steeds enorm. Om de uitbreiding van grensoverschrijdende samenwerkingen te bevorderen werd een aantal jaren geleden de Duits-Nederlandse Handelsdag gelanceerd. Dit evenement, georganiseerd door de Duitse Industrie- und Handelskammer (IHK) Mittlerer Niederrhein nodigt u samen uit met de Kamer van Koophandel Nederland, die met haar partners als doel heeft om Duitse en Nederlandse ondernemers een keer per jaar op een grootschalige manier samen te brengen. De basis hiervoor vormen nog steeds een breed scala van regionale bijeenkomsten zoals "OPEN COFFEE Niederrhein" en de maandelijkse Nederlands-Duitse consultdagen.

Voor het evenement van dit jaar worden we door de Corona-pandemie uitgedaagd om nieuwe wegen in te slaan. Dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om nieuwe contacten te leggen, gevoerde gesprekken voort te zetten en u te informeren over actuele onderwerpen. Daarom bieden wij u de bekende mogelijkheden, bestaande uit lezingen, matchmaking en een tentoonstelling - maar dit jaar bieden wij u dit virtueel aan.

Ga naar website Je verlaat deze website