Digitale missie Franse offshore windsector

donderdag 2 juli 2020

Organisator

Nederlandse ambassade in Parijs NBSO Nantes Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Holland Home of Wind Energy (HHWE) NWEA FME Cleantech Holland Transfer Consultancy

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 2 juli 2020 09:00 Tot 9 juli 2020 18:00

Bent u een Nederlandse ondernemer en heeft u interesse voor de Franse offshore windsector? Wilt u nieuwe contacten leggen en uw zakelijke netwerk uitbreiden? Neem dan deel aan de digitale missie Frankrijk offshore windsector.

Ondanks de corona-pandemie gaan de werkzaamheden aan de verschillende offshore windmolenparkprojecten in Frankrijk, door zoals gepland. Franse bedrijven en consortia zijn op dit moment op zoek naar partners en leveranciers voor deze projecten. Dit biedt zakelijke mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven.

Programma

Tijdens de digitale missie krijgt u inzicht in de kansen in de Franse offshore windsector. Ook krijgt u een beeld van lopende projecten, en projecten in ontwikkeling. Het programma bestaat uit:

  • webinars over kansen voor Nederlandse offshore bedrijven in de Franse offshore windsector en lopende Franse projecten en hun keyplayers;
  • digitale matchmaking met relevante Franse bedrijven;
  • meet-the-buyer sessies.

Het programma vindt volledig online plaats. Bekijk de homepage van het platform en het voorlopige programma (in het Engels).

Ga naar website Je verlaat deze website