Digitale missie Mobiliteit Antwerpen stad en regio

donderdag 24 september 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlands Consulaat-Generaal in Antwerpen FME Agoria

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 24 september 2020 09:00 Tot 25 september 2020 18:00

Bent u actief in duurzame woon-, verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wilt u deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan deze digitale handelsmissie op 24 en 25 september.

Deze missie brengt u naar Antwerpen, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Online ontmoet u ondernemers die, net als u, willen samenwerken aan slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen. U krijgt de kans om uw kennis en netwerk te verbreden. Deze missie heeft 2 motto's: 'Slim naar Antwerpen' en 'De Grote Verbinding'.

Overheden investeren in mobiliteit Antwerpen

Stedelijke en regionale overheden investeren de komende jaren miljarden euro's in de mobiliteit van de Antwerpse regio. Het bedrijfsleven van Vlaanderen kan veel zelf, maar kijkt ook naar de expertise en capaciteit die Nederland in huis heeft. Samenwerken is van belang voor de introductie van innovatieve technologieën.

Welke tenders zijn opengesteld? Waar is Vlaanderen naar op zoek? Waar moet u op letten? Dit zijn vragen waar u tijdens de digitale handelsmissie concreet antwoord op krijgt.

Ga naar website Je verlaat deze website