DUTCH-COLOMBIAN BUSINESS MATCHMAKING FORUM

woensdag 6 juli 2022

Colombia

Organisator

Holland House Colombia

Entreekosten

475,00 EUR

Evenement data

Van 6 juli 2022 15:00 Tot 7 juli 2022 19:00

De handelsrelaties tussen Nederland en Colombia zitten al jaren in de lift. Nederlandse MKB-bedrijven in sectoren als agrifood, transport & logistiek en life sciences & health hebben succesvol de stap gezet. Niet voor niets is Nederland inmiddels de derde buitenlandse investeerder in het land. Met een groei van 10,7% in het afgelopen jaar is Colombia sterk teruggekomen van de pandemie. Nu kijkt Colombia naar belangrijke handelspartners zoals Nederland voor verdere uitbreiding van deze groei. Het Holland House Colombia organiseert daarom op 6 en 7 juli een nieuwe editie van het Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum.

Dit evenement is specifiek ontworpen om Nederlandse MKB-ondernemers succesvol de stap te laten zetten naar afzet in Colombia, zonder dat reizen daarvoor nodig is. Ben jij een Nederlandse exporteur op zoek naar mogelijke afnemers of distributeurs in Colombia? Of een innovatieve ondernemer met interesse in samenwerking met Colombiaanse partners? Via de één-op-één digitale matchmaking ben je verzekerd van de juiste contacten.

Deze editie staat open voor alle Nederlandse bedrijven, maar focust zich met name op de volgende sectoren:

 • Agro (technologie) & Food Retail
 • Circulaire economie
 • Maritieme technologie
 • Havenontwikkeling
 • Duurzame energie
 • Industriële toelevering
 • Logistiek
 • Mobiliteit

Ook Nederlandse bedrijven uit aanverwante sectoren worden aangemoedigd om deel te nemen.

Hoe werkt de matchmaking?

 • Na aanmelding neemt het team van Holland House Colombia contact op om via een intake uw online bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op te stellen. Dit geeft informatie over jouw organisatie en de partners (importeurs, distributeurs, agenten, enz.) of klanten/opdrachtgevers die jij zoekt.
 • Op basis van dit profiel en jouw specifieke doelstellingen en wensen, worden de juiste Colombiaanse organisaties geïdentificeerd, geselecteerd en ingepland voor jouw individuele en op-maat-gesneden matchmaking programma. Dit in continue samenspraak met jou.
 • Op 6 en 7 juli vinden de geplande afspraken plaats via het online platform. Jij voert minimaal 6 gesprekken met gekwalificeerde leads.

De uiterste aanmelddatum is 31 mei. Er kunnen maximaal 30 Nederlandse bedrijven meedoen.

Deelname en kosten

Meld je aan voor het Matchmaking Forum via de volgende link:

https://share.hsforms.com/1YEoaRDhJSh6tWfsxETS8Rw4w6nv

De deelnamekosten per bedrijf bedragen 475 euro.

Meer weten?

Heb je vragen over de matchmaking? Neem dan contact op met:

Wessel Mol, Holland House Colombia, proyectos2@hollandhouse-colombia.com

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Holland House Colombia met ondersteuning van de Nederlandse ambassade in Colombia en NLinBusiness.