Electric Vehicle Symposium (EVS) 33 in Portland, Oregon

zondag 14 juni 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Gemeente Amsterdam Gemeente Rotterdam Gemeente Utrecht Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Evenement data

Van 14 juni 2020 09:00 Tot 17 juni 2020 18:00

Van 14 t/m 17 juni 2020 vindt in Portland, Oregon in de Verenigde Staten het Electric Vehicle Symposium, EVS33, plaats. Dit is het grootste symposium met vakbeurs ter wereld op gebied van elektrisch vervoer.

Organisatie

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken, de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, het Formule E-Team en RVO hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een Nederlands paviljoen te organiseren op EVS33.

Nederlands paviljoen

Dit paviljoen laat de Nederlandse aanpak op gebied van zero emissie vervoer zien (hele waardeketen, zoals vervoermiddelen, energie infrastructuur en mobiliteitsdiensten) en zal een Nederlandse delegatie op dit gebied huisvesten. Hier bent u voor uitgenodigd. Vanuit de initiërende organisaties is een aantal bestuurders aanwezig.

Missie naar Californië

Direct voorafgaand of direct aansluitend aan EVS33 organiseert de provincie Noord-Holland een missie naar Californië op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit. Het is mogelijk om zowel aan het Nederlands paviljoen als aan die missie deel te nemen.

Ga naar website Je verlaat deze website