Europort 2021

dinsdag 2 november 2021

Rotterdam Ahoy Ahoyweg 10, Rotterdam

Organisator

Netherlands Maritime Technology (NMT)

Evenement data

Van 2 november 2021 10:00 Tot 5 november 2021 17:00

Met 27.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot één van de grootste maritieme vakbeurzen in Europa. Verdeeld over 8 hallen presenteren verschillende nationale en internationale spelers zich op deze beurs. Europort heeft een speciale focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Tot de bezoekers van Europort behoren: scheepseigenaren, reders, werven, ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Zoals superintendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de hal en het aantal m2 dat wordt afgenomen. Zie onderstaand de prijs per m2, per hal (er geldt een minimale afname van 16 m2):

  • Hal 1: € 585,- per m2 exclusief BTW. (Vol – Inschrijven voor wachtlijst mogelijk door te mailen naar lucas@maritimetechnology.nl)
  • Hal 8: € 485,- per m2 exclusief BTW.

Verder is elke deelnemer verplicht een Marketing Service Package à € 350,- exclusief BTW af te nemen. Dit Marketing Service Package bestaat onder andere uit: één uitnodiging voor de VIP receptie, een ongelimiteerd aantal uitnodigingen voor relaties, het gebruik van registratiebanners, gepersonaliseerde exhibitor badges, op- en afbouwpassen, een bedrijfsprofiel op de website van Europort en de mogelijkheid tot delen van persberichten via Europort kanalen.

Ga naar website Je verlaat deze website