Factfinding Missie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkijk

maandag 3 oktober 2022

Manchester

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) NBSO Manchester

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 3 oktober 2022 09:00 Tot 5 oktober 2022 18:00

Biedt uw bedrijf innovatieve producten of diensten aan op het gebied van Healthy Ageing? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk? Van 3 tot en met 5 oktober 2022 organiseren het NBSO in Manchester en RVO een fysieke factfinding missie naar Manchester. Tijdens deze missie krijgt u inzicht in de kansen in de Britse Healthy Ageing sector.

Manchester: derde grootste stadsregio

Deze handelsmissie vindt niet voor niets plaats in de stadsregio Greater Manchester in het Noord Westen van het Verenigd Koninkrijk. Met 2,9 miljoen inwoners is dit namelijk de derde grootste stadsregio van het land. Manchester is één van de aangewezen referentielocaties voor actief en gezond ouder worden in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester staat bekend als een regio met een sterk en uitgebreid eco-systeem op het gebied van zorg innovatie, diagnostiek en vroege interventie voor Healthy Ageing. Het Britse Department for International Trade (DIT) heeft de regio daarom ook erkend als een locatie met een hoog potentieel voor investeringsmogelijkheden op het gebied van Healthy Ageing. Dit biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sector.

Waarom meedoen aan deze missie?

Deelname aan deze missie biedt vele voordelen:

  • U krijgt inzicht in zakelijke kansen in de Britse Healthy Ageing sector;
  • U krijgt de mogelijkheid om te netwerken, onder andere met Britse stakeholders;
  • Tijdens de missie bezoekt u het zorg eco-systeem van Manchester; 

Voor wie?

Deze missie is bedoeld voor innovatieve bedrijven met technologieën, producten, of diensten op het gebied van Healthy Ageing en Long Term Care. De missie is interessant voor de volgende partijen:

  • Nederlandse start-ups en scale-ups
  • Nederlandse mkb'ers
  • Kennisinstellingen
Ga naar website Je verlaat deze website