Handels- en innovatiemissie cybersecurity naar Forum International de la Cybersecurité in Lille

dinsdag 4 april 2023

Lille Grand Palais Boulevard des Cités Unies 1, Lille

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederlandse ambassade in Parijs

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 4 april 2023 10:00 Tot 7 april 2023 20:00

Bent u een innovatieve ondernemer in cybersecurity? Namens de Nederlandse overheid, leidt dcypher van 4 tot en met 7 april een handels- en innovatiemissie naar het Forum International de la Cybersecurité (FIC) in Lille, Frankrijk. Ga mee voor de nieuwste inzichten in de Europese markt. Ontdek nieuwe kansen en ontmoet belangrijke spelers uit de Europese cybersecuritysector.

orum International de la Cybersecurité (FIC)

De FIC is een van de belangrijkste evenementen over cybersecurity in Europa. Hier komen belanghebbenden van alle Europese overheden, belangrijke industriële eindgebruikers en software-integrators. Daarnaast is Frankrijk een van de 2 grootste cybersecuritymarkten in Europa. Met een investeringsprogramma van € 500 miljoen per jaar groeit de digitaliserende economie van Frankrijk cyberveilig.

Innovatieve oplossingen

De industriële clusters in de regio Lille zijn op zoek naar innovatieve Europese oplossingen voor hun ingewikkelde beveiligingsbehoeftes. Het gaat dan om mobiliteit, gezondheidszorg, groene energie, landbouw en zakelijke dienstverlening. FIC is het perfecte startpunt om de Franse markt te betreden. U ontmoet cybersecurityprofessionals, maar ook eindgebruikers en integrators die wensen hebben voor hun providers.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen de opzet en inhoudelijke focus van deze handelsmissie.

Ga naar website Je verlaat deze website