Handelsmissie cybersecurity naar RSA Conference in San Francisco

zondag 23 april 2023

San Francisco

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlands Consulaat-generaal in San Francisco InnovationQuarter The Hague Security Delta

Entreekosten

950,00 EUR

Evenement data

Van 23 april 2023 09:00 Tot 28 april 2023 17:00

Bent u actief in cybersecurity? En wilt u meer weten over uw zakelijke kansen in de Verenigde Staten (VS)? Ga dan mee op deze handelsmissie cybersecurity naar de RSA Conference in San Francisco van 23 tot en met 28 april 2023. U doet daar kennis op van de laatste ontwikkelingen in cybersecurity. En u komt in contact met belangrijke spelers van het cybersecurityspeelveld in de VS.

De VS is de grootste cybersecuritymarkt ter wereld. Driekwart van de wereldwijde R&D-investeringen worden in de VS gedaan. Binnen de VS is 1 op de 3 cybersecuritybedrijven gevestigd in Californië. Daarom is San Francisco een belangrijke plek voor Nederlandse cybersecuritybedrijven die interesse hebben in de Amerikaanse markt.

RSA Conference

In deze missie staat een bezoek aan de RSA Conference (RSAC 2023) centraal. Het is de grootste cybersecurityconferentie ter wereld. Op deze beurs vindt u alle belangrijke internationale spelers op het gebied van IT-security. Daarom is dit het perfecte moment om af te reizen naar San Francisco!

Voor wie?

De missie staat open voor Nederlandse bedrijven, overheden en kennisinstellingen die actief zijn in cybersecurity en interesse hebben in zakendoen met de VS. Om in te spelen op kansen in de VS staan de thema's centraal waarmee Nederland zich met succes kan positioneren. Bijvoorbeeld Cyber Threat Intelligence, IoT en Operational Technology Security. Wij nodigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen.

Ga naar website Je verlaat deze website