Handelsmissie duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden

dinsdag 28 september 2021

Organisator

Nederlandse ambassade in Stockholm FME Innovation Quarter Regional Business Envoy Nordics & Baltics

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 28 september 2021 08:00 Tot 30 september 2021 17:00

Bent u als mkb-bedrijf of scale-up actief in energiegerelateerde technologieën, duurzaam bouwen of duurzaam renoveren? En heeft u interesse in de Zweedse en/of Deense markt? Meld u dan aan voor deze handelsmissie Duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden van 28 tot en met 30 september.

Nederlandse technologieaanbieders zijn erg in trek in Denemarken en Zweden. Nederlandse bedrijven hebben de afgelopen tijd in verschillende online evenementen praktische kennis, mogelijke zakenpartners, nieuwe projecten en klanten gevonden in de regio's Kopenhagen, Malmö/Lund en Helsingborg. U bent van harte welkom op deze fysieke handelsmissie om deze stevige basis als springplank voor uw eigen bedrijf te gebruiken.

Ambities in energiebesparing en duurzame energie

Zweden en Denemarken hebben grote ambities voor de toepassing van energiebesparende bouw, renovaties en het opwekken van duurzame energie. Zo wil bijvoorbeeld Kopenhagen in 2025 de eerste CO2-neutrale hoofdstad ter wereld zijn. De stad wil bovendien in de komende 10 jaar de CO2-voetafdruk van 2 miljoen ton naar 0 terugbrengen. En de Zweedse bouwsector heeft onder andere als doel tot 2030 50% minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Er zijn grote investeringen in schone technologieën nodig om deze doelen te halen. Dit biedt concrete kansen voor Nederlandse bedrijven. Deze missie is onderdeel van een meerjarige roadmap die bestaat uit verschillende events, (online) missies en beursbezoeken. Neem voor meer informatie over de roadmap contact op met de betrokken organisaties.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze missie:

  • komt u in contact met nieuwe mogelijke partners en klanten;
  • kunt u uw eigen contacten weer ontmoeten (als u al eerder hebt meegedaan);
  • brengt u een bezoek aan 3 steden waar veel kansen liggen in nieuwbouw en renovatie (Kopenhagen, Malmö/Lund en Helsingborg);
  • krijgt u inzicht in hoe uw bedrijf kansen kan benutten aan de hand van concrete projecten op de Zweedse en Deense markt;
  • kunt u betere toegang tot de markt krijgen. Dit doet u samen met de Nederlandse overheid via consortiavorming en publiek-private samenwerking.
Ga naar website Je verlaat deze website