Handelsmissie naar EXPO, Abu Dhabi en Dubai (VAE)

maandag 21 maart 2022

Verenigde Arabische Emiraten

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlands consulaat-generaal in Dubai Nederlandse ambassade in Abu Dhabi VNO-NCW/MKB Nederland

Entreekosten

950,00 EUR

Evenement data

Van 21 maart 2022 09:00 Tot 24 maart 2022 17:00

Is uw bedrijf actief in de sectoren water, duurzame energie of circulaire economie? En wilt u zakendoen met en contacten leggen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)? Neem dan 21 tot en met 24 maart deel aan deze handelsmissie naar Abu Dhabi en Dubai.

De missie is de perfecte gelegenheid om uw netwerk in de regio te verdiepen en te verbreden. Daarnaast kunt u nieuwe zakelijke kansen in de VAE én de Golfregio verkennen en bestaande kansen vergroten.

U bezoekt tijdens deze missie 2 evenementen: de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW) en de Expo 2020 Dubai (EXPO). Een bewindspersoon van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (nader te bepalen en bevestigen) zal ook betrokken zijn bij deze missie. Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Let op: Voor deze handelsmissie geldt een COVID-19-clausule.

Nederlandse deelname Expo 2020 Dubai (EXPO)

Vanaf oktober 2021 neemt Nederland deel aan Expo 2020 Dubai, de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Onder het motto 'Uniting water, energy and food', presenteert ons land zich 6 maanden lang in een uniek paviljoen op het EXPO-terrein. Deze missie valt samen met de Waterweek op de EXPO.

Lees meer over de Nederlandse deelname aan de Expo 2020 Dubai op de website van Dutch Dubai.

Ga naar website Je verlaat deze website