Handelsmissie Offshore Wind naar de IPF Offshore Wind Conference & Exhibition 2023 in de VS

maandag 27 maart 2023

The Baltimore Convention Center West Pratt Street 1, Baltimore

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlands Consulaat-generaal in New York Holland Home of Wind Energy (HHWE)

Entreekosten

2.800,00 EUR

Evenement data

Van 27 maart 2023 09:00 Tot 31 maart 2023 17:00

De groei van het aantal windparken op zee in de Verenigde Staten biedt goede kansen voor Nederlandse offshore windbedrijven. Bent u actief in deze sector en geïnteresseerd in de Amerikaanse markt? Meld u dan vóór 10 februari 2023 aan voor de handelsmissie naar het International Partnering Forum (IPF) in Baltimore en ontmoet Amerikaanse offshore windbedrijven.

In de Verenigde Staten worden overal langs de oostkust windparken op zee ontwikkeld. Ook aan de zuidkust (de Golf van Mexico) en de westkust (drijvende windparken bij Californië) komt de planontwikkeling op gang. De regering Biden wil voor 2030 in totaal 30 gigawatt elektriciteit opwekken via windparken op zee. De ambities voor na 2030 zijn zelfs nog groter.

Netherlands Lounge tijdens IPF 2023

Tijdens de IPF 2023 organiseren het Consulaat-Generaal in New York, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Holland Home of Wind Energy (HHWE) de Netherlands Lounge. Dit is in het kader van het Partners for International Business (PIB Offshore Wind USA) programma, maar ook niet-PIB USA leden zijn van harte welkom om deel te nemen.

Als u deelneemt aan de Netherlands Lounge kunt u in contact komen met Amerikaanse offshore windbedrijven, met een focus op belangrijke offshore wind stakeholders uit de staten aan de oostkust van de VS. Daarnaast is er een aanvullend programma voor u in Baltimore en omgeving rondom een aantal relevante offshore windthema’s. Meer informatie hierover volgt.

Ga naar website Je verlaat deze website