Handelsmissie Smart Cities in de Verenigde Arabische Emiraten

maandag 16 januari 2023

Abu Dhabi

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Abu Dhabi Nederlands consulaat-generaal in Dubai FME

Entreekosten

500,00

Evenement data

Van 16 januari 2023 09:00 Tot 18 januari 2023 17:00

Bent u actief op het gebied van Smart Cities, met een focus op energie en water? En wilt u meer weten over zakelijke kansen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)? Ga dan mee op handelsmissie naar de VAE (Abu Dhabi en Dubai), van 16 januari tot en met 18 januari 2023.

De handelsmissie vindt plaats tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW). Het 3-daagse missieprogramma is inclusief een bezoek aan de World Future Energy Summit (WFES). Op deze beurs zal een Nederlands Paviljoen staan. Als onderdeel van de WFES wordt ook het Smart Cities Forum georganiseerd, waaraan deze missie ook een bezoek zal brengen. Tijdens de missie kunt u gebruikmaken van individuele matchmaking en kunt u mee op bezoek bij lokale bedrijven.

Abu Dhabi Sustainability Week

De beurs World Future Energy Summit (WFES) is onderdeel van de Abu Dhabi Sustainability Week (ASDW). Op de beurs komen bedrijven bij elkaar, die wereldwijd actief zijn in onder andere de water- en duurzaamheidssectoren. De WFES is hét event voor Smart Cities in de Verenigde Arabische Emiraten. De beurs vindt plaats van 16 tot en met 18 januari 2023.

Voor wie?

Deze handelsmissie is interessant voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en organisaties die werken op het gebied van Smart Cities (met een focus op water en energie), en die zaken willen doen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Deze handelsmissie is specifiek bedoeld voor organisaties die technologieën en materialen leveren voor slimme en groene gebouwen, met onder andere een focus op:

  • Water: oplossingen voor waterschaarste en langetermijninvesteringen in waterveiligheid, efficiëntie en innovatie.
  • Energie: energiebesparende oplossingen die geschikt zijn voor het klimaat van de Golfregio, en die vooral in stedelijke omgevingen een verschil maken.
Ga naar website Je verlaat deze website