Handelsmissie voor start-ups en scale-ups naar InnoVEX Taiwan 2023

maandag 29 mei 2023

Taiwan

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 29 mei 2023 12:00 Tot 2 juni 2023 17:00

Bent u een innovatieve techstart-up of scale-up en wilt u de Taiwanese markt leren kennen? Ga dan mee met de handelsmissie naar InnoVEX Taiwan 2023. Hier kunt u zakendoen, samenwerken en contacten leggen met lokale partners. Zet uzelf in de schijnwerpers op een van de grootste techbeurzen van de wereld!

Technologiecentrum van Azië

Taiwan is een belangrijke speler in de wereldwijde toeleveringsketen van hightechmaterialen en -systemen. Het wordt gezien als het technologiecentrum van Azië. De Taiwanese markt biedt veel kansen voor elektronische productie en innovatie.

COMPUTEX en InnoVEX

COMPUTEX Taipei is een van de grootste techbeurzen in Azië. Dit jaar komen er 1.600 bedrijven en 42.000 bezoekers uit de hele wereld.

InnoVEX, de beurs voor start-ups en scale-ups, vindt op hetzelfde moment plaats. Deze beurs is een perfecte verbinding tussen de ICT-industrie en nieuwe zakelijke ideeën voor het digitale tijdperk. Het Netherlands Office Taipei (NLOT) organiseert een Nederland Paviljoen: een fysieke plek op de beursvloer. Nederlandse start-ups en scale-ups zijn van harte welkom om deel te nemen aan InnoVEX.

Kansen voor Nederlandse start-ups en scale-ups

InnoVEX 2023 heeft veel verschillende beursonderdelen (internationale conferenties, netwerkmogelijkheden, zakelijke matchmaking, pitchwedstrijden etc.). Hiermee kunnen start-ups en scale-ups hun zakelijke netwerk verbreden. NLOT organiseert aanvullende 1-op-1-evenementen en bezoeken aan lokale bedrijven.

Voor wie?

Ga naar website Je verlaat deze website