Handelsmissie voor start-ups naar Collision Toronto

maandag 26 juni 2023

Toronto

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlands consulaat-generaal in Toronto

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 26 juni 2023 09:00 Tot 30 juni 2023 17:00

Is uw start-up klaar voor het buitenland? Ga van 26 tot en met 30 juni mee met de start-upmissie naar Collision 2023 in Toronto. Collision is de snelstgroeiende techconferentie in Noord-Amerika.

ollision is dé plek om gericht te netwerken en zaken te doen met bedrijven, marktleiders en investeerders. U kunt uw innovatieve technologie aan hen presenteren in een van de boeiendste techhubs in Noord-Amerika.

De Nederlandse missie naar Collision richt zich op snelgroeiende techstart-ups die de stap naar de Noord-Amerikaanse markt willen zetten of dat al hebben gedaan. De focus ligt op MedTech, DeepTech en kunstmatige intelligentie (AI).

Techscene Toronto

Toronto heeft een bloeiende techscene met start-ups, gevestigde bedrijven en Big Tech zoals Google, IBM en Microsoft. Zij richten zich veel op AI en slimme technologieën voor steden (smart cities). Daarnaast heeft de regio Toronto-Waterloo een gunstig klimaat voor talent en investeringen, waardoor het is uitgegroeid tot een wereldwijd centrum voor nieuwe start-ups.

Wilt u uw techstart-up laten groeien en uw bedrijf opschalen? Toronto is een geweldige springplank om de Noord-Amerikaanse markt te betreden. Ga mee met de missie en ontdek wat de regio u te bieden heeft.

Waarom meedoen?

Het doel van de missie is om veelbelovende Nederlandse start-ups te ondersteunen bij hun internationale groei. Samen willen we het Nederlandse start-up-ecosysteem op de kaart zetten. Deelnemen aan Collision biedt u een mooie kans om:

  • te netwerken met marktleiders en andere techbedrijven;
  • uw product of dienst te presenteren aan een groot internationaal publiek;
  • uw product of dienst te testen;
  • nieuwe klanten of partners aan te trekken;
  • kennis te maken met mogelijke investeerders;
  • aandacht te krijgen van de media.

Voor wie?

U kunt meedoen als uw start-up:

  • een product of dienst op de markt heeft;
  • staat ingeschreven bij de KVK;
  • op groei gericht is.

Past u niet precies in dit profiel, maar heeft u wel een overtuigende motivatie? Leg dan uit bij uw aanmelding waarom u niet mag ontbreken in de Nederlandse delegatie naar Collision.

Ga naar website Je verlaat deze website