Handelsmissie Zuid-Afrika: digitale transformatie

maandag 4 april 2022

Organisator

Nederlandse ambassade in Pretoria Nederlands consulaat-generaal in Kaapstad Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) PSPS business abroad

Entreekosten

500,00

Evenement data

Van 4 april 2022 09:00 Tot 8 april 2022 17:00

Bent u actief op het gebied van digitalisering in cybersecurity en/of digital health en wilt u inspelen op de kansen in Zuid-Afrika? Ga mee op onze fysieke handelsmissie van 4 tot en met 8 april 2022. Ontdek de kansen voor uw bedrijf in dé digitale transformatie-hub van Afrika.

Deze fysieke missie volgt op de virtuele missie van 2021. Binnenkort verschijnt het marktrapport 'AI, Blockchain & Big Data for Resilient Cities'.

Waarom meedoen?

Zuid-Afrika is een snelgroeiende digi-hub in Afrika waar kansen liggen voor Nederlandse bedrijven. Ga mee met deze handelsmissie en:

  • krijg inzicht in de kansen voor Nederlandse ondernemers in de digitale transformatie die Zuid-Afrika doormaakt.
  • breidt uw netwerk uit met relevante partijen waarmee u kunt zakendoen en samenwerken.
  • ontdek uw kansen om bij te dragen aan – en te profiteren van – een van de snelstgroeiende sectoren in Zuid-Afrika.

Investeren in digitalisering

Investeren in digitalisering in Afrika wordt steeds interessanter.

  • Investeerders verwachten dat jong Afrikaans talent innovatievere en snellere oplossingen kan bieden voor de meest urgente uitdagingen in de regio, dan veel bestaande bedrijven.
  • In 2025 zal het continent Afrika de thuisbasis zijn van 1,5 miljard mensen, van wie de meesten zijn opgegroeid in het internettijdperk.
  • Zuid-Afrika is een van de toonaangevende digitaliseringshubs op het continent. Veel huishoudens hebben een internetaansluiting. Hiermee staat Zuid-Afrika in de top-3 van Sub-Sahara.
Ga naar website Je verlaat deze website