Hannover Messe

maandag 13 juli 2020

Hannover Messe, Halle Hermesallee, Hannover

Organisator

NLinBusiness

Evenement data

Van 13 juli 2020 09:00 Tot 17 juli 2020 17:00

Hannover Messe verplaatst wegens uitbraak Corona Virus

De Hannover Messe, welke stond gepland van 20 tot en met 24 april, is wegens de uitbraak van het Corona Virus verplaatst. 

De Hannover Messe

De industrie evolueert snel dankzij digitale transformatie en dat geldt ook voor de Hannover Messe, dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van technologie en innovatie. In 2020 richt de beurs zich op die industriële transitie. Dat komt onder meer terug in de zeven centrale thema's: automation,motion & drives, digital ecosystems, energy solutions, engineered parts & solutions, future lab, logistics en compressed air & vacuum.

Als Nederlandse ondernemer kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de beurs en op één van de Holland High Tech Paviljoens te staan. Nederland staat goed op de kaart tijdens de Hannover Messe. Een plek op een Holland High Tech Paviljoen betekent voor jou meer bereik, marketing ondersteuning, internationale bijeenkomsten met bundesländers, thema workshops waar je marktkennis op kunt doen en niet geheel onbelangrijk: veel gezelligheid.

Op de Hannover Messe zijn 4 Holland High Tech Paviljoenen. De Paviljoenen hebben ieder een thema en bevinden zich in de volgende hallen:

De Holland High Tech Paviljoenen worden georganiseerd door FME, Koninklijke Metaal Unie en FIER Automotive in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Meer weten over de Hannover Messe, of je aanmelden voor één van de Holland High Tech Paviljoens? Klik op bovenstaande links of ga naar de website van de RVO.  

Ga naar website Je verlaat deze website