Innovatiemissie fotonica Taiwan

maandag 15 juni 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) NTIO Taiwan NWO

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 15 juni 2020 09:00 Tot 19 juni 2020 18:00

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met Taiwan? Ga dan in maart 2020 mee met onze fotonica innovatiemissie naar Taiwan.

Het afgelopen jaar zijn diverse fotonica R&D samenwerkingsprojecten met Taiwanese partners opgestart, onder andere met behulp van Globalstars-subsidie. We presenterende voortgang in deze projecten. Ook verkennen we nieuwe (academische en industriële) samenwerkingskansen op het gebied van de fabricage van Integrated Photonics en/of Optical Sensing.

De innovatiemissie is vooral geschikt voor:

  • Nederlandse R&D intensieve (fotonica) bedrijven
  • Kennisinstellingen en universiteiten

Daarnaast moet u voldoen aan de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Om te kunnen beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden, vragen wij u een MVO-zelfscan in te vullen. Deze ontvangt u na aanmelding voor de missie.

Taiwan is één van de markten waar de Nederlandse fotonicasector zich in publiek-privaat verband wil positioneren, zowel op het gebied van technologische samenwerking als businessontwikkeling. Taiwan heeft een excellente positie op het gebied van de semiconproductie en staat onder andere door  wereldwijde klimaatontwikkelingen voor vele maatschappelijke uitdagingen die fotonische innovaties kunnen helpen oplossen.

Ga naar website Je verlaat deze website