Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2020

maandag 7 september 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Enterprise Europe Network Nederland Holland Home of Wind Energy (HHWE)

Entreekosten

280,00 EUR

Evenement data

Van 7 september 2020 09:00 Tot 9 september 2020 18:00

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 7 tot en met 9 september naar de b2b-matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN) in Marseille.

Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) Conferentie hoort u de laatste ontwikkelingen en u voert op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Offshore windenergie in Frankrijk

Met meer dan 3.500 km kustlijn heeft Frankrijk veel mogelijkheden voor windenergie op zee. 10 jaar geleden kondigde de Franse overheid aan om de offshore windindustrie te ontwikkelen. Tussen 2019 en 2022 worden 4 van de 7 projecten daadwerkelijk gebouwd. Voornamelijk 'fixed bottom' projecten.

In het recentelijk gepubliceerde meerjaren energieplan van de Franse overheid wordt nog eens 1 gigawatt per jaar aangekondigd. Een belangrijk deel wordt ingevuld door floating windprojecten.

Nederlandse stand op FOWT

FOWT is hét evenement op het gebied van floating windenergie. De Nederlandse ambassade in Parijs organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Holland Home of Wind Energy (HHWE) een Nederlandse stand. Nederlandse deelnemers kunnen hier hun logo en eventueel hun presentatiefilm laten zien. Deelnemende bedrijven krijgen via de ambassade of HHWE bovendien korting op de conferentietickets.

Matchmaking

Bedrijven kunnen ook deelnemen aan de internationale matchmaking. Dit is gratis, maar kan alleen als u ook deelneemt aan de conferentie.

Ga naar website Je verlaat deze website