Kansenseminar Zuid-Koreaanse snijbloemensector in Den Haag

vrijdag 21 februari 2020

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse Ambassade in Seoul

Evenement data

Van 21 februari 2020 09:00 Tot 21 februari 2020 11:30

Bent u werkzaam in de snijbloemensector? En wilt u meer weten over zakendoen in Zuid-Korea? Kom dan naar het Kansenseminar over de snijbloemensector in Zuid-Korea, op 21 februari in Den Haag.

Zuid-Korea is een aantrekkelijke markt door de groeiende economie, de rijkdom van de consument, de opkomst van e-commerce, investeringsmogelijkheden en de vraag van jonge consumenten naar 'nieuwe' en betere bloemen en planten.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De snijbloemensector en de bijbehorende keten vormen een kleine economische sector in Zuid-Korea. Maar er is een toenemende behoefte aan ontwikkeling in de sector. Ook is er een groei van de Nederlandse export naar dit land. Dit biedt Nederlandse bedrijven een mooie kans om hun expertise daar in te zetten.

Voor wie?

Het kansenseminar is vooral bedoeld voor bedrijven en instellingen die actief zijn in de sierteelt, met de focus op snijbloemen. U krijgt informatie over zakendoen en kansen in Zuid-Korea van de Landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Seoul. Verder kunt u vertegenwoordigers van de ambassade, RVO en de expert van Cohort spreken over de resultaten van het marktonderzoek, hun ervaringen in Zuid-Korea en uw mogelijkheden.

Ga naar website Je verlaat deze website