Kansenwebinar Watertechnologie: Road to ASEAN-5, met activiteiten voor handelsontwikkeling in 2023

woensdag 14 juni 2023

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 14 juni 2023 10:00 Tot 14 juni 2023 11:00

Bent u ondernemer in de watertechnologiesector? En wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam of Singapore (ASEAN-5)? Neem dan op 14 juni deel aan het webinar over de watertechnologiesector. U leert meer over uw zakelijke kansen en wij vertellen u hoe wij u ondersteunen.

Wateruitdagingen in ASEAN-5 landen

De bevolking groeit snel in de steden in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam en Singapore (ASEAN-5 landen). Hierdoor hebben de landen te maken met nieuwe en groeiende uitdagingen op het gebied van water. Voorbeelden zijn overstromingsgevaar, drainage, schoonwatervoorziening, afvalwater en sanitaire voorzieningen. Deze uitdagingen zorgen voor zakelijke kansen voor de Nederlandse watertechnologiesector.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor Nederlandse ondernemers in de watersector met interesse in zakendoen in de ASEAN-5 regio.

Marktrapport watertechnologiesector

In 2021 heeft Royal HaskoningDHV, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemende Nederland (RVO), een onderzoek uitgevoerd naar de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in de watertechnologiesector. In het marktrapport leest u meer over de zakelijke kansen en uitdagingen in de ASEAN-5 landen. We presenteren de hoogtepunten van het rapport en wijzen u op verschillende zakelijke kansen. 

Lees de samenvatting van het rapport en vraag het hele Engelstalige marktrapport op via onze pagina Marktrapport ASEAN: kansen in de watertechnologie.

Ga naar website Je verlaat deze website