Kunststoffenbeurs 2021

woensdag 15 september 2021

Brabanthallen 's-Hertogenbosch Diezekade 2, 's-Hertogenbosch

Organisator

Enterprise Europe Network Nederland

Evenement data

Van 15 september 2021 10:00 Tot 16 september 2021 17:00

Kunststoffenbeurs 2021

De Kunststoffenbeurs is de belangrijkste vakbeurs voor de gehele kunststofindustrie in de Benelux. De beurs staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunststofverwerking, materialen en oppervlaktebehandeling.

Hybride B2B-matchmaking

Dit jaar is er een hybride matchmaking. Deelnemers kunnen ter plaatse actief deelnemen aan de B2B matchmaking, maar ook deelnemers die vanwege COVID-redenen of andere beperkingen niet kunnen komen, kunnen online deelnemen. Voor de deelnemers ter plaatse wordt op 15 september, de eerste dag van het evenement, ook een innovatieseminar aangeboden.

Neem deel aan de Meet & Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met Mikrocentrum en RVO.nl een internationale b2b matchmaking tijdens de Kunststoffenbeurs. Het doel van het Meet & Match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Een aantal redenen waarom u dit Meet & Match event niet mag missen:

  • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten te ontmoeten.
  • De mogelijkheid om in face-to-face gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. Uw voorbereide gesprek levert u veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
  • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten.
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de Meet & Match gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. 

Meer informatie over de Kunststoffenbeurs 2021.

Ga naar website Je verlaat deze website