Matchmaking in Netherlands Lounge tijdens Seanergy 2020 in Nantes

dinsdag 9 juni 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Parijs Enterprise Europe Network Nederland Holland Home of Wind Energy (HHWE) IRO NBSO Nantes NWEA

Entreekosten

1,25 EUR

Evenement data

Van 9 juni 2020 14:00 Tot 12 juni 2020 17:00

Werkt u in de offshore wind- en/of de mariene energiesector en wilt u zakendoen in Frankrijk? Neem deel aan Seanergy 2020, de belangrijkste beurs voor hernieuwbare offshore wind & mariene energie in Frankrijk. Seanergy vindt plaats van 9 tot en met 12 juni in Nantes.

Voor de bouw van 3 offshore-windparkprojecten is al definitieve toestemming gegeven; 4 andere projecten volgen binnenkort. Met deze projecten – samen goed voor 3.500 megawatt (MW) aan energie – komt er dit jaar echt vaart in het opwekken van offshore wind in Frankrijk. Maar Frankrijk heeft niet alle expertise in huis. Er liggen dus zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven.

Seanergy, the place to be

Seanergy is de meest toonaangevende beurs in Frankrijk op het gebied van hernieuwbare mariene energie. In 2019 telde de beurs 2.500 professionele bezoekers en 200 exposanten. Er waren 30 sprekers en er vonden meer dan 500 business meetings plaats. Seanergy is dé plek om uw internationale netwerk te vergroten.

Presenteer u op de Netherlands Lounge

Seanergy 2020 is ook de perfecte plek om uw producten of diensten te presenteren. Dit kan in de Netherlands Lounge waar de volgende faciliteiten voor u beschikbaar zijn:

  • een ruimte van 50 m² voor 10 Nederlandse bedrijven.
  • Een plek in onze Lounge met desk, 2 stoelen en ruimte voor uw promotiemateriaal.
  • Deelname aan Matchmaking op 11 juni voor Nederlandse en Franse bedrijven en consortia van Franse offshore windparken.
  • Uitnodiging voor netwerkrecepties van NBSO Nantes (netwerk West-Frankrijk).
  • Mogelijke deelname aan de Business Meetings van Enterprise Europe Network (EEN).
  • Support tijdens de beurs van de organisatoren en de Nederlandse ambassade in Parijs.
Ga naar website Je verlaat deze website