Nederland Paviljoen Agro Pack Erbil 2021

dinsdag 23 november 2021

Arbil

Organisator

East West Trade & Consulting

Evenement data

Van 23 november 2021 09:00 Tot 26 november 2021 18:00

In opdracht van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit organiseert East-West Trade een Nederland brandingpaviljoen op de toonaangevende vakbeurs, de Agropack Erbil in Irakees Koerdistan.

Agropack Erbil

Agropack Erbil zal van 23 t/m 26 november plaatsvinden op locatie van de Erbil International Fairground. Met een totale beursoppervlakte van ca 17000 m2 is Agropack Erbil het grootste agrofood-evenement van Irak. Het evenement bestaat uit de volgende categorieën: Agriculture (met land- en tuinbouw, en veehouderij), Food and Beverage Technology, Food and Hospitality en Food Ingredients.

De beurs wordt gesteund door de lokale autonome overheid van Irakees Koerdistan en trekt veel beslissingnemende bezoekers aan vanuit publieke en private instanties in heel Irak en regio.

Irak

Na een onstuimige en onrustige periode is Irak sterk in wederopbouw, met Irakees Koerdistan vooroplopend. Vanuit deze economisch en politiek meer stabiele regio wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de voedselproductie en -verwerking. Nederland ondersteunt de landbouwsector in Irak met verscheidene publiek-private-projecten en met kennisoverdracht. Onlangs heeft de Nederlandse overheid een MoU getekend met de regionale overheid van Irakees Koerdistan, waarin zij ondersteuning geeft met middel- en langetermijnplanning voor de land- en tuinbouw. De overheid van Koerdistan ziet Nederland als een sleutelpartner voor technologie en kennis op het gebied van land- en tuinbouw.

Paviljoen en deelname

Deelname aan de beurs is mogelijk met een eigen, op maat gemaakte bedrijfsstand in het Nederland paviljoen. Bovendien stelt het Ministerie van LNV een Nederland Lounge ter beschikking van het Nederlandse bedrijfsleven. In de Lounge is ruimte om contacten te leggen en te netwerken. In samenwerking met het consulaat-generaal in Erbil en op aanvraag van deelnemende bedrijven, zal er gezorgd worden voor matchmaking tijdens de beursdagen.

Contact

Neem voor registratie contact met ons op via:
Email: expo@eastwest-trade.com
Telefoon: +31 70 22 121 68
www.eastwest-trade.com

Ga naar website Je verlaat deze website