Nederlands Paviljoen op eMove360° Europe 2022 in Berlijn: doe mee!

woensdag 5 oktober 2022

Berlijn

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) RAI Automotive Industry Enterprise Europe Network Duitsland

Evenement data

Van 5 oktober 2022 09:00 Tot 7 oktober 2022 17:00

Werkt u in de mobiliteitssector? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in Duitsland? Neem dan van 5 tot en met 7 oktober deel aan het Nederlands Paviljoen op eMove360° Europe 2022 in Berlijn, Duitsland. Dit is 's werelds belangrijkste vakbeurs over duurzame mobiliteit.

Op eMove360° Europe 2022 komen alle belangrijke spelers uit de mobiliteitssector samen. Hier presenteren zij alle denkbare oplossingen voor mobiliteit, die toekomstgericht en duurzaam zijn. Van urban & mobile design, materiaal- en procesoplossingen, geautomatiseerd rijden en elektronica tot aan infotainment.

Nederlands Paviljoen

U kunt met uw bedrijf deelnemen aan het Nederlands Paviljoen op de vakbeurs in Berlijn. Dit is een fysieke plek waar Nederlandse bedrijven zich presenteren. Als u meedoet krijgt u onder andere een eigen stand en toegang tot de Holland Mobility Lounge. Ook kunt u meedoen aan paneldiscussies en netwerkevenementen.

Voor wie?

Deelname is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitssector en die zaken willen doen in Duitsland.

Ga naar website Je verlaat deze website