Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2023

maandag 17 april 2023

Hannover

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) FME Koninklijke Metaalunie Ministerie van Buitenlandse Zaken Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederlandse ambassade in Berlijn Nederlands consulaat-generaal in M√ľnchen

Evenement data

Van 17 april 2023 07:00 Tot 17 april 2023 15:00

U wilt de Duitse markt betreden? Of bent op zoek naar nieuwe zakenpartners in Europa? Of u wilt uw netwerk uitbreiden in de sector hightechsystemen en-materialen (HTSM)?

Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe 2023. Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 21 april 2023 in Duitsland.

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen.

Na een succesvolle re-launch in 2022 vindt de beurs in 2023 weer plaats. Het motto van de Hannover Messe 2023 is "Making the difference".

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland partnerland is, met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema Integrating Industries for a Smart Sustainable Future. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we slimme en duurzame oplossingen ontwikkelen. En hoe we door internationaal samen te werken, zorgen voor industriële transformatie.

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. U kunt als exposant deelnemen aan het Nederlands paviljoen.

Wilt u eerst meer weten over deelname aan de Hannover Messe? FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren op 24 november 2022 een online informatiebijeenkomst van 16:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over de beurs en over hoe u kunt deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen.

Ga naar website Je verlaat deze website