Nederlands paviljoen tijdens InterBattery 2021 in Zuid-Korea

woensdag 9 juni 2021

Organisator

Nederlandse Ambassade in Seoel

Evenement data

Van 9 juni 2021 09:00 Tot 11 juni 2021 17:00

Bent u batterijproducent of toeleverancier op dit gebied? En wilt u zakendoen in Zuid-Korea? Neem dan van 9 tot en met 11 juni deel aan het Nederlands paviljoen op de beurs InterBattery 2021 in Seoel.

Beurs InterBattery 2021

De InterBattery is de belangrijkste beurs op het gebied van batterijen en gerelateerde technologie in Zuid-Korea. Alle grote Zuid-Koreaanse batterijproducenten en toeleveranciers zijn op deze beurs aanwezig.

Beurs Electric Vehicle Trend Korea 2021

Tegelijk met InterBattery vindt in de hal ernaast de beurs EV Trend Korea 2021 plaats. Dit is de grootste Zuid-Koreaanse beurs voor elektrisch vervoer.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Zuid-Korea is op zoek naar nieuwe materialen om de energiedichtheid en de veiligheid van batterijen te verbeteren. Het land is ook op zoek naar technologie om het Research & Developmentproces en het productieproces te verbeteren en te versnellen. Hier liggen kansen voor Nederlandse bedrijven.

Nederlands paviljoen

De Nederlandse ambassade in Seoel heeft een paviljoen op de beurs. Door reisbeperkingen is het voor Nederlandse ondernemers moeilijk om naar Zuid-Korea af te reizen.

Kunt u niet fysiek aanwezig zijn in Seoel? Dan kan de ambassade u vertegenwoordigen. Met uw brochures, powerpoints, bedrijfsfilmpjes, naamkaartjes en posters, brengen wij uw bedrijf onder de aandacht van de Zuid-Koreaanse industrie.

Ga naar website Je verlaat deze website