Netherlands Maritime Booth op de Korea Ocean Expo 2022

woensdag 22 juni 2022

Incheon

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse Ambassade in Seoul

Evenement data

Van 22 juni 2022 09:00 Tot 24 juni 2022 18:00

Bent u werkzaam in de maritieme sector? En bent u benieuwd naar uw kansen in Zuid-Korea? Tijdens de Korea Ocean Expo 2022 in Incheon organiseert de Nederlandse ambassade in Seoel een Netherlands Maritime Booth. Neem van 22 tot en met 24 juni 2022 – fysiek of digitaal – deel aan deze stand.

De Korea Ocean Expo 2022 is een grote maritieme beurs. De beurs vindt plaats in de Incheon regio in Zuid-Korea. Veel grote maritieme organisaties zijn in deze regio gevestigd. Hierdoor is het een aantrekkelijke locatie voor Koreaanse klanten. De Netherlands Maritime Booth biedt u de kans om uw producten of diensten te promoten op de Koreaanse markt. U kunt in contact komen met potentiële zakenpartners of klanten in Zuid-Korea.

Voor wie?

Deelname als (online) exposant aan de Netherlands Maritime Booth op de Korea Ocean Expo 2022 is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de maritieme sector en die graag zaken willen doen met Zuid-Korea.

Waarom meedoen?

Deelname aan de Netherlands Maritime Booth biedt u verschillende voordelen. Neem deel en:

  • promoot uw maritieme producten of diensten. De ambassade host de Netherlands Maritime Booth en promoot Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in een plekje op de stand. Het is ook mogelijk om een eigen pagina te krijgen op het platform (de online beurshal) van de beurs.
  • Ontmoet potentiële Koreaanse klanten.
  • Kom in contact met potentiële Koreaanse zakenpartners, via zakelijke bijeenkomsten op locatie of online.
Ga naar website Je verlaat deze website