New York Water Week 2023

zaterdag 18 maart 2023

New York City

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Enterprise Europe Network Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Nederlandse ambassade in Washington D.C. Nederlands Consulaat-generaal in New York

Evenement data

Van 18 maart 2023 09:00 Tot 24 maart 2023 17:00

Bent u actief in de watersector? De RVO organiseert een werkbezoek aan de New York Water Week van 18-24 maart 2023. Tijdens dit werkbezoek kunt u uw innovatieve wateroplossingen en best practices ter verbetering van de watersector onder de aandacht brengen. Het werkbezoek is een apart, maar aanvullend onderdeel van de United Nations 2023 Water Conference.

De New York Water Week is een samenwerking tussen de overheid van New York City en Nederland. Het laat innovatieve wateracties en -oplossingen uit de hele wereld zien. Het verbreedt ook het bereik en de impact van de United Nations 2023 Water Conference, die plaatsvindt van 22-24 maart 2023. We nodigen u uit om met uw baanbrekende ideeën naar New York City te komen, uw ‘best praktices’ en innovaties onder de aandacht te brengen en uw beloften en toezeggingen voor de Water Action Agenda te delen. Laten we inspireren en geïnspireerd worden! Deelname staat open voor in Nederland geregistreerde bedrijven (inclusief startups en scale-ups), NGO's, overheidsorganisaties en kennisinstellingen in de watersector.

Het werkbezoek geeft u de kans om:

- Inzicht te krijgen in business development mogelijkheden;

- Deel te nemen aan netwerkevenementen en veldbezoeken;

- Nieuwe klanten aan te trekken;

- Uw internationale professionele netwerk uit te breiden;

- samen te werken met andere belanghebbenden in strategische partnerschappen.

De centrale thema's van de New York Water Week zijn:

- Water Innovatie en Bedrijven

- Jeugd en onderwijs

- Veerkrachtige steden

Ga naar website Je verlaat deze website