Ontdek zakendoen met de Verenigde Naties via dit online seminar

woensdag 16 juni 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Enterprise Ireland Polish Agency for Enterprise Development Sloveense ambassade in Kopenhagen

Evenement data

Van 16 juni 2021 09:30 Tot 17 juni 2021 17:30

Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties. U kunt 1-op-1 in gesprek gaan met de inkopers van de Verenigde Naties.

VN-organisaties gaven in 2019 in totaal $ 19 miljard uit, waarvan ruim $ 534 miljoen bij Nederlandse bedrijven. Ieder jaar worden veel verschillende producten en diensten ingekocht. Het gaat dan vooral om farmaceutische producten, energie-oplossingen, gezondheidszorg, medische apparaten, telecommunicatie en IT-middelen, transport, voertuigen, water en sanitatie, voedingsmiddelen en noodpakketten. Dit levert veel opdrachten op.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten voor de Verenigde Naties. Het gaat om:

  • leveren van goederen voor VN-noodhulpoperaties;
  • producten voor VN-projecten;
  • diensten voor langjarige VN-ontwikkelingsprogramma's.

Deelnemende VN-organisaties

UNICEF, UNFPA, UNOPS, UNDP, UNGM, UNWRA, UNIDO, UNPD, WFP en UNHCR.

Wat biedt het programma?

U maakt in 1-op-1-gesprekken kennis met de inkoopexperts van VN-organisaties. Daarbij hoort u meer over de mogelijkheden bij VN-organisaties en hun inkoopbehoeften. Belangrijke onderwerpen als innovatie, duurzaamheid en corona (COIVD-19) komen in verschillende presentaties aan de orde.

Er zijn themaworkshops met VN-experts over inkoop van producten en diensten voor logistiek, ICT en gezondheidszorg. Tijdens plenaire sessies delen ondernemers hun ruime ervaring met zakendoen met de VN.

Via het online platform kunt u netwerken met Nederlandse ondernemers, maar ook met ondernemers uit de andere organiserende landen (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen en Slovenië).

Ga naar website Je verlaat deze website