Presentatie marktrapport Kansen in Indiase ruimtevaart

donderdag 25 november 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Consulaat-generaal in Bangalore The India Advantage Summit (TIA) Netherlands Space Office (NSO) Innovatie Attaché Netwerk India

Evenement data

Van 25 november 2021 09:30 Tot 25 november 2021 11:00

Bent u actief in de ruimtevaarttechnologie en wilt u meer weten over de mogelijkheden in India? Meld u dan aan voor de presentatie van het nieuwe marktrapport op donderdag 25 november.

Experts praten u bij over ontwikkelingen en kansen in de markt voor upstream en downstream ruimtevaarttechnologie. Nederlandse en Indiase ondernemers vertellen over hun ervaringen. De voertaal is Engels.

The India Advantage Summit

Nederlandse bedrijven kunnen online deelnemen aan de presentatie van het marktrapport. Deze presentatie is een onderdeel van de jaarlijkse The India Advantage (TIA) Summit. Deze TIA Summit vindt dit jaar in hybride vorm plaats in Bangalore. Dit betekent dat op locatie en online deelnemen mogelijk is.

Op de Summit worden 250 deelnemers verwacht vanuit de Indiase overheid, het start-up ecosysteem en handelscommissies in Bangalore. Online zullen duizenden deelnemers uit meer dan 15 landen aansluiten. Het Nederlandse Innovatie Netwerk (NIN) is een officiële sponsor van de TIA Summit.

Marktkansen en samenwerking

De studie 'Kansen in de Indiase ruimtevaart voor Nederlandse ondernemers' is uitgevoerd door de Indiase consultant Inc42, in opdracht van RVO en het NIN in India. Het rapport biedt:

  • inzicht in de Indiase ruimtevaartsector voor upstream en downstream toepassingen;
  • handvatten voor de navigatie op deze markt;
  • suggesties om de samenwerking tussen Indiase en Nederlandse partijen te versterken.
Ga naar website Je verlaat deze website