Presentatie marktrapport Latijns-Amerika: Life Sciences & Health

woensdag 4 december 2019

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Task Force Health Care

Evenement data

Van 4 december 2019 14:30 Tot 4 december 2019 16:30

Werkt u in de sector Life Sciences & Health? En bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in Brazilië, Mexico, Colombia of Chili? Kom dan naar de presentatie van de marktverkenning Life Sciences & Health Latijns-Amerika. Dit is op 4 december in Den Haag.

De marktverkenning bestaat uit 4 rapporten op basis van deskresearch en fieldresearch. Hierin vindt u de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen in Latijns-Amerika. Aan bod komen medical devices, public health, eHealth, mobility & vitality en hospital design & -build.

Op 4 december presenteren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Task Force Health Care (TFHC) deze rapporten aan Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen.

Kansen voor Nederlandse organisaties

Tijdens deze presentatie gaan RVO.nl en TFHC dieper in op ontwikkelingen in de zorgsector in Brazilië, Mexico, Colombia en Chili. U krijgt antwoord op vragen als: Welke kansen zijn er voor Nederlandse organisaties en kennisinstellingen? Waar moet ik rekening mee houden? Welke spelers zijn voor mij belangrijk?
Ook de volgende stappen komen aan bod. U kunt dan nagaan of u bijvoorbeeld kunt meedoen aan een handelsmissie naar of vanuit de regio.

Verder kunt u kennismaken met Nederlandse organisaties die al ondernemen in de 4 landen. Zo kunt u direct van gedachten wisselen met gelijkgestemden.

Ga naar website Je verlaat deze website