ReMeet 2.0 Virtual Trade Mission Southeast Asia

dinsdag 9 maart 2021

Organisator

NLinBusiness Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ADCN - ASEAN Dutch Chamber Network Ministerie van Buitenlandse Zaken

Evenement data

Van 9 maart 2021 09:00 Tot 9 maart 2021 10:15

ReMeet 2.0 virtuele handelsmissie naar Zuidoost-Azië.

Doe mee aan deze virtuele ReMeet van de handelsmissie van afgelopen najaar. Het is dé plek om met elkaar te delen welke ontwikkelingen er sindsdien in de regio zijn geweest. 

Verneem van experts en ondernemers hoe men reageert in de ASEAN-regio op de Covid-19-pandemie en wat betekent dit voor imports, exports en reizen naar de regio. En welke events en handelsactiviteiten staan de komende tijd op stapel? En welke publieke en private partners staan er klaar om jou verder te helpen?

Je hoort het allemaal tijdens deze virtuele ReMeet. Bovendien praten ondernemers en de trackleaders in breakouts voor AgriFood, Circular Economy en Water elkaar bij over de ontwikkelingen sindsdien.

Maar ook als je onderneemt buiten deze sectoren is deze ReMeet 2.0 voor jou interessant. De virtuele bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd in zakendoen in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand, Vietnam).

 

Caption text

De ReMeet is op 9 Maart van 9:00-10:15 uur en wordt georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, RVO, NLinBusiness en het ASEAN Dutch Chamber Network (ADCN).

Registreren doe je HIER !

Na aanmelding volgt direkt bevestiging via email met de zoomlink naar het event. Let op: gebruik geen "info@..." emailadres. 

Programma opzet (voorlopig, tijden bij benadering)

Voorlopig programma - aanpassingen mogelijk
    Ga naar website Je verlaat deze website